Tjini Sport Travel med sponsortur til Trondheim 28. november

Kameralinsene var mange og store da Tjini Sport Travel tok turen til Trondheim 28. november for å se Rosenborg mot Chelsea.

Tjini Sport Travel nå også med sponsortur eller ”low budget” tur for deltagerne om man vil. Billetter ordnet gjennom gode kanaler i Trondheim. Vi satt helt nede ved spillertunnelen. Kjempegode plasser når det gjaldt å komme nært innpå spillerne og det meste av det som foregikk, men ikke så gode plasser når å se kampen. La det være sagt med en gang: Chelsea imponerte på måten de opptrådde på. Helt profesjonelt feide de RBK av banen. Egentlig lærerikt å se på måten de spilte på. Vi satt nært reservebenkene og det var også interessant å se hvordan det ble jobbet derfra. Egentlig veldig liten påvirkning fra benken, men det må sies at det ville vært en stor utfordring å få gjort grep som hadde fått Rosenborg inn i kampen igjen. Kort fortalt ble det Rosenborgs største hjemmetap i champions league. Se kampreferat.

Etter kampen var det masse folk som ønsket å få transport ned til sentrum. Plutselig kom det en buss opp ved siden av oss og et reisefølge troppet opp. Vi var frempå! Det ble sagt at dette var privat. For et sammentreff sa vi; vi er ”Privat”. Dermed var skyssen berget. Det viste seg at det var en delegasjon om bord i bussen fra VM data som leverer dataløsninger til Widerøe.

Det var ikke fritt for kamerafolk! Plutselig pekte "alle" linsene mot meg. Det kunne nok ha vært Rune Jarstein som satt et stykke bak meg, men det var nok meg de var "ute" etter!

Nesten litt slitsomt!

En og annen god spiller!

Ikke den beste utsikten, men vi satt sentralt som bare det!

Du verden for en benk!

John Terry viser muskler?

Vi sørget også for at julegrana kom på plass!

Comments are closed.