Play off finale Wembley 25. mai 08. Leeds-Doncaster

Tjini Sport Travel stilte med en sterk tropp til play off finalsen gang kun bestående av “hardcore” Leeds-supportere. Turen var en blanding av opplevelse, treningsleir og studietur. Vi er litt usikker på hva vi skal studerte, men vi skal nok finne på noe!

Vi bodde på Grange Hotels i westminister. Et flott hotell. Vi betalte GBP 235 for 3 netter. Billig! Med Braute er vi jo 3 på rommet. Litt dumt at Svein måtte sove på gulvet. Det første rommet vi fikk var knøtt lite med en dobbeltseng på 1,10 m. Vi var jo ikke akkurat på noen romantisk tur, så vi ba om seperate senger og da fikk vi et stort og flott rom.

Lørdag 24. mai ble startet med en joggetur rundt St. James Park. En meget velholdt park.

Noten notiser fra kampen;

Braute var eneste maskot på Wembley! Kanskje vi har funnet en nisje? En vi traff mente at Braute lignet på Jimmy Floyd Hasselbaink! En litt eldre dame så på Braute og meg (mest meg?) og sa; “brilliant”! Braute ble skikkelig undersøkt på tur inn til stadion.

Vi stod 1,5time i kø for å få billettene fordi disse ikke var ankommet fra Leeds!! Det virket amatørmessig!

Det var mye piping sjefen i FA presenterte lagene. Leeds United har som de fleste vet ikke mye til overs for FA.

Vi hadde gode plasser. Det var 75 000 tilskuere på Wembley og av disse over 50 000 Leeds-supportere. Leeds fikk ikke overta overskuddsbilletter fra Doncaster. Da kampen startet gikk ca 2000 Leeds-supportere øverst på vestsiden og samlet seg. De satt på Doncaster sitt område. Flott at de fikk lov til det!

Doncaster vant fortjent. Det er 50 år siden sist de var på et så høyt nivå. Etter kampen sang de “just a small town in Bradford”. Hørt den før! Det gikk rolig for seg etter kampen. Raskt å komme seg ned til sentrum. Ikke noe bråk. Så ingen som var beruset, bortsett fra en nordmann.

Traff en nordmann som hadde besøkt 56 baner i England. Han hadde ei drakt full av autografer. Kjøpte billett til Hull-Bristol City (play off for premier league) for 120 GBP. Han solgte en billett til Leeds-kampen for 170 GBP.

Flott tur! Mye god mat,…. og drikke! Ikke så veldig dyrt!

Link til Wembley-siden! Vanvittig god lyd og akustikk inne på Nye Wembley!

Troppen fra Bodø til Wembley. Braute,Lasse og Svein. Elgen til venstre! Disse typene har vært ute en vinterdag før. Her foran puben til Peter Lorimer i Leeds.

Statue av ikke ukjente Bobby Moore foran Wembley

Leeds-spillerne kjenner på gresset og snakker i mobiltelefon!

Vi var der! Men Leeds kom ikke tilbake!

En supporter fra 60-tallet. Stilig tekst på T-skjorta. Sønnen hans var kompis med James Milner!

Flott show før kampen!

Comments are closed.