London april 2013

Hele reisefølget etter kampen QPR - Stoke

Da var det dags for en far og sønn tur x 2 igjen. Lasse x 2 + Isak og Sindre. Denne gang til London. Hadde blinket oss ut Tottenham – Manchester City. På avreisedagen bestilte vi billetter til QPR-Stoke. Vi valgte å bo på Heathrow, Park Inn. Bra hotell, der vi fikk oppgradert rommene til hhv business og suite. Far og sønn Tjønnøy hadde rundt 50 kvm å boltre seg på. Føltes helt greit. Bra basseng og treningssenter på hotellet. Ca 40 min inn til Picadilly Circus med tuben. Alt i alt ble det bare en t/r ekstra.

Billetter rundt slike turer er jo en egen vitenskap. Har jo litt erfaring etterhvert. Fikk tak i 2 billetter fra det norske Tottenhamforumet til kr 600 pr stk. De 2 siste billettene fikk vi tak i gjennom “Ticketexchange” på hjemmesiden til Tottenham. Vi fikk 2 og 2 billetter i blokker ved siden av hverandre. Det endte opp med at vi fikk sitte ved siden av hverandre under kampen. Faktisk var Sindre og jeg på samme rad bare 5-6 plasser unna hverandre i utgangspunktet. Det skal sies at alle bak Tottenham-målet stod. Kampen var underholdende. City virket tilsynelatende å ha kontroll, men med 3 Tottenham-mål på 7 minutter var det gjort. Vanvittig stemning på White Hart Lane i takt med scoringene.
Visstnok første vårhelg i London. Varmt og godt og helt behagelig å vandre rundt i sentrum inklusive litt shopping. På lørdag dro vi opp til Loftus Road for å se QPR-Stoke. En liten, ikke akkurat en moderne stadium som lå trangt til i et boligområde. Var der sist i 1988, hele 25 år siden! Da satt vi faktisk i en VIP boks. Kampen var et skikkelig bunnoppgjør og bar også preg av det, men kampen hadde veldig nerve. Stor forskjell i kvalitet på de kampene vi så. Billettene til QPR – Stoke kjøpte vi på nettet dagen før kamp.

Fotball i suiten er perfekt

Breakfast in London

More english breakfast

In the big Nike shop

Stor prestisje

 

And the winners are

Piccadily Circus

Loftus Road

Gutta boys

Litt næring før kamp hører med

Far & sønn AS

Lasse M, Isak og Sindre

Stoke kjører kamprop

Loic Remy som vi også har sett spille for Nice

Peter Crouch

Hele reisefølget etter kampen QPR - Stoke

Vi ble erfarne rulletrappkjørere

Underground

White Hart Line

Ser ikke akkurat ut som en fotballstadion utenfor

Ikke noe tvil om laget her

Må si han kjører stil

Joe Hart

 

Garath Bale - litt som en voksfigur

Ser ut som en bra mur

Yaya Toure

Kaptein Dawson gir bort si

Sindre fikk låne drakta til Dawson

På spillehall til tross for 18-års grense

Basketkonkurranse hører med

Litt tid til relax

Mat i suiten

Stilige biler på hotellet

Comments are closed.