Leeds-tur april 2007.

Oppsummering fra nok en tur med Tjini Sport Travel til Leeds. Selskapet har tatt ansvar for å berge Leeds fra nedrykk til det dypeste mørke i division one.

Med på turen denne gang var Svein, Kjell-Hugo og Lasse. Det ble nok en vellykket tur for Tjini Sport Travel. Denne gang med kanonvære. Spesielt på lørdag da en drosjesjåfør sa at det var 24 gr da klokken var 18. Under kampen satt vi på East Stand lower og hadde sola mot oss hele tiden. Da var det varmt og mange satt i bar overkropp! Det ble Leedsseier 1-0 etter noen spennende sluttminutter. Første omgang var meget bra fra Leeds sin side, mens 2. omgang ikke ble like bra. Leeds ble mer og mer opptatte av å sikre ledelsen.

På supportersjappa var det godt å være med bl a salg av Leedsdrakter til bare 10 pund! Der gikk kredittkortet seg varmt.

Braute fikk svært mye oppmerksomhet, spesielt blant den yngre garde! Men så hører det også til sjeldenhetene at en elg går rundt i gatene i Leeds. Uoffisielt tror vi dette var første gang en elg var på besøk på Elland Road. Braute fikk 2 pins hos vaktmannskapene (security). Før kampen sa en vakt til oss om Braute; ”I hope he got a ticket”. Ei dame som arbeidet på hotellet mente hun hadde avslørt oss med at vi brukte elgen for å komme i kontakt med folk. Vi sa at hun ikke måtte si det videre.

På turen møtte vi ca 10-12 Leeds-supportere fra bl a Hamar, Løten, Florø og Oslo. Det hadde et såpass hardt program at det ville tatt pusten fra en del (uten å nevne navn) styremedlemmer i Tjini Sport Travel. På torsdag så de Tottenham-Sevilla i London. Etter kampen var det tog til Leeds. Fremme kl 03.30 om natta. På fredag var det tog til Birmingham for å se West Brom-Sheffield W. Etter kampen var det tog tilbake til Leeds. Fremme kl 01 om natta. På lørdag var det Leeds-Burnley. På søndag tidlig tog (7.40) til Manchester og videre til Chester-Shewsbury. Etter den kampen hadde de bestilt drosje som ventet på dem etter kampen for å frakte dem til Blackburn-Chelsea!! Tøft program!

Dette var egentlig en helsebringende tur med 2 harde treningsøkter med tredemølle/sykkel på Esporta. Et veldig bra treningssenter med alle fasiliteter (svømmebasseng, stimbad, badstu, boblebad etc). Esporta ligger i samme bygning som SAS Radisson (The light) og SAS har en egen avtale med Esporta. Fra vårt Business Class room hadde vi fri tilgang til hele senteret. Etter den 2. økta fikk vi body massage av ømme muskler. Eller ”no body massage” som det også kan kalles hvis en ikke noe kropp å snakke om. Kan anbefales!

Det er tydelig at vi begynner å bli gode kunder på hoteller. En dame som vi traff i heisen sa; ”haven`t I seen you guys before?”. Og jo da, henne hadde vi vært i kontakt med på en tidligere tur. Gode kunder skal en ta vare på!

Vi traff også Peter Lorimer på hans pub Commercial Inn. Vi fikk signert et gammelt bilde fra 72 av han. Han lurte på om han hadde drukket dagen før bilde ble tatt fordi han var litt sløret på øynene. Vi snakket en god stund med Peter. Han mente laget hadde 50/50% sjanse til å holde seg i divisjonen. Vi diskuterte en del enkeltspillere, hvem som var ute med skade, hvem som skulle spille på lørdag etc. Også litt om Kevin Nicholls, ex kapteinen som vil bort fra Leeds. Jeg nevnte at NRK nettopp hadde vist den 2. cupfinalen mellom Leeds og Chelsea fra 1970 med annonsering om at det var en hard kamp.Den første på Wembley endte 2-2.Da sa Peter; ”Yes, that was hard matches, particulary the one at Old Trafford”. Han husket en del detaljer fra finalene og klagen på keepertabbe til Gary Sprake i den første finalen. Peter nevnte videre at Andy Gray skulle spille for Burnley på lørdag. Gray er nevø til Leeds legenden Eddie Gray og sønn til tidligere Leeds spiller Frank Gray. Peter sa at han hadde vært å spilt golf med Eddie på formiddagen og at Eddie nå arbeidet som kommentator for BBC.

Det var faktisk en del handling på denne turen. Mye salg så vi betegnet hele turen som et langt ran!

Vi var også på denne turen innom Est Est Est. Fortsatt bra der, men ikke like mye folk og så stor partyfaktor som tidligere. Neste gang tror jeg nok vi dropper Est Est Est. Det var noen som anbefalte ”Piccolino” (eller noe i den dur):

Til slutt må det nevnes at vi hadde det veldig bra på SAS Radisson. Vi 3 hadde et 30 kvm stort business class rom. Det føltes rett!

Hele turen forløp som planlagt, uten forsinkelser!

Braute i kjent stil. Denne gang på Peter Lorimers pub, Commercial Inn

Kjell-Hugo sammen med en hardbarka Leeds supporter med tatovering.

 

Billy Bremner

Maskoten Braute får pins hos vaktmannskapet

M,,Mange helter på ett brett! For ordens skyld; Peter Lorimer i midten. Peter Lorimer også på signert bilde fra 1972

Comments are closed.