Gevirtur til England

Tjini Sport Travel på ny tur til England og som vanlig legges turen innom Leeds. Men for første gang uten at Leeds United hadde hjemmekamp. Anledningen var tur med oldboyslaget til Gevir. Hele 18 spillere var med på turen. Stort sett hele A-stallen. På programmet stod også en 11’er mot et veteranlag fra i nærheten av Keithley. “Prøvespill” i England i voksen alder skal en ikke kimse av :-). Følger med i postkassa etter kontraktsforslag!

Tapte 5-2 mot et lokalt lag. Kunne like gjerne vært omvendt. Karlsen og Tjønnøy klare for historiebøkene. De mest rutinerte englandsfarerne er de eneste i Gevir sin historie som har scoret i England. Karlsen sitt mål var et frispark like utenfor 16 meteren (til venste) oppe i nærmeste kryss der keeperen knapt rakk å få opp armene. Tjønnøy sitt mål kom etter en perfekt innoverskrudd slått corner fra Svein Tørlen (fra venstre) der Tjini (som han ofte blir kalt i utlandet) hang og hang og hang på første stolpe (mens melodien “I believe I can fly” runget i bakhodet) og headet ballen mot bakerste stolpe. En back prøvde å heade ballen ut, men den var klart inne. Etter kampen hadde vi en trivelig stund med motstanderlaget på en lokal pub. Vi overnattet på et ungdomsherberget. Hørtes egentlig mer tvilsomt ut enn det egentlig var. Gikk veldig bra på 7 mannsrom. Som å være ungdom igjen.

Besøkte National Football Museum. Spurte vakta hvor etasjen om Leeds var. han smilte bare. Men han fortalte at det var et bilde fra cupfinalen mellom Leeds og Sunderland i 72. Da måtte jeg korrigere han og fortelle at dette var i 73. Røsten sr var bekymret for om han skulle slippe ut av museumet.

Som vanlig kjørte vi en treningsrunde på Esporta treningssenter i Leeds. Ikke første øl torsdag før Kl 19.34! Reine skjære speiderturen. Vi hadde ellers en til treningsøkt på Lowry Hotel der Olve på en merkelig måte så ut til å sitte fast i et benpressapparat! Men han kom seg nå løs.

Intervjuet av Canal +. først litt fronting av selskapet og så en del spørsmål omkring Man United. Her måtte Karlsen trø til. Kommenterte at Chelsea vant og at Man U måtte vinne for å henge med. Ellers utfyllende kommentarer før kampen. Paul Scholes ble nevnt!

Obligatorisk shopping på Sports Direct i Leeds!

Veldig bra standard på hotellet. Fjernkontroll x 2. TV operator fikk spørsmål fra Olve om han hadde TV reperatør. Han svarte bare; “I’m not”! Han hadde fått klar beskjed fra oss om at IKKE måtte si det til noen! Vi så i VG da vi kom hjem at dette regnes som Manchesters beste hotell. Velkommen etter, sier bare vi.

En av oldboys gjengen dro for å se Everton – Southampton (3-1 til Everton). Han var sammen med de norske supporterne og hadde fått beskjed om å gå til den lokale supporterlederen og spørre hva han synes om Liverpool. Da hadde han bare snudd seg og brettet ned buksa. Dere nede på “assen” hadde han fått tatovert “Liverpool”.

Tilbake på Elland Road

Oppladning til kamp

En del av ledelsen i Tjini Sport Travel

Braute på pub

Staselig herberge

Ikke bare ferie på denne turen heller!

Comments are closed.