Forberedelsene

Da er troppen til Tjini Sport Travel (TST) klar til sommerens fotball VM. Troppen består av Sigmund Forfang, Olve Solli, Kjell Hugo Karlsen og Lasse Tjønnøy.

Det ble i e ekstraordinært styremøte senhøstes 2005 bestemt at Tjini Sport Travel skulle stille lag fotball VM. Flere er falt fra underveis, men nå skal troppen være spisset!

Fotball VM er det ultimate for fotballelskere! I troppen har vi flere som har vært i VM/EM tidligere, men ingen har deltatt i VM, utrolig nok.

Da VM tur ble besluttet var vi ikke oppmerksom på at det skulle bli så vanskelig å få tak i billetter til kampene. Det har vist seg å være en utfordring av de sjeldne. Vi er alle tidligere fotballspillere og mener selv vi har såpass med kontakter at billetter til kampene skulle gå greit. Vi prøvde å få tak i billetter gjennom de offisielle kanalene, selv om få tak i billetter gjennom dette systemet var som å vinne en stor sum på oddsen! En av de siste rundene lykkes vi dog med å få tak i 2 billetter til Spania – Tunisia 19. juni i Stuttgart. Det var målet å gå ut på svartebørsen å skaffe de 2 siste billettene til TST.

For å få tak i billetter prøvde vi Norges Fotballforbund gjennom 2 kanaler, Nordland Fotballkrets, Trenerforeningen, Bodø/Glimt, Tromsø, Høgmo, the Costa Rica boys

i Bodø/Glimt etc. Ingen suksess på noen av forsøkene! Vi prøvde også svartebørs i Norge, men prisen her var utrolig høy! Kr 5 900,- pr billett kategori 2 inklusive 2 overnattinger! De billettene vi satt med kostet kr 8 000,- inklusive 2 overnattinger!! Vi lykkes å få tak i billetter gjennom et fordelsprogram til Fokus Bank. Billettene (kategori 2) vi fikk tak i var riktignok dyre, men vi var fornøyde siden alle fikk billetter og vi delte totalsummen på 4! Billettene til Spania-Tunisia kostet hele 300 Euro pr stk. Ny rekord! (like greit at det var ny rekord!).

Etter å ha fått kampen Spania vs. Tunisia bekreftet begynte det å tegne seg e reisemønster for Tjini Sport Travel. Helt er klart er det at vi lander i Dusseldorf 16. juni med retur fra samme by 22. juni. Tanken pr 29. mai er å reise opp til Hannover, være der i 3 dager, for så å dra ned til Stuttgart 19.juni. Der satser vi på å ligge til 21. juni. Deretter bærer det opp til Dusseldorf via Køln før vi returnerer til Norge 22. juni. Da er vi forhåpentligvis ikke slått ut av VM!

Comments are closed.