EM 2008

Tjini Sport Travel er nede i Østerrike i perioden 9. juni til 16. juni. Kjøret etter kampbilletter har vært stort og en periode så det mørkt ut for å si det slik. Vi hadde lagt opp til en reiserute med 3 dager i Salzburg og 3 dager i Innsbruck. Inntil nylig hadde vi hotell og ikke kampbilletter, med plutselig hadde vi kampbilletter og ingen hotell. Da var det bare å hive seg rundt å kansellere bestilte hotelldøgn og bestille nye.
Vi var så heldige å få tak i kampbilletter gjennom kanaler i Fotballforbundet.
Vi skal se Spania-Russland den 10. juni i Innsbruck og Tyskland-Kroatia den 12. juni i Klagenfurt. Billettene vi har fått tak i er “Category 1” billetter og er de beste på stadion. Disse kostet 110 euro pr stk. På et tilfeldig nettsted gikk billettene til Tyskland-Kroatia for 895 euro og Spania-Russland for 795 euro. Men ikke aktuelt i det hele tatt å selge billettene for å si det slik!!
EM Rapport
Deltagere
EM byer
EM puljene og kampene
Banene
Reiseruten
Tidligere EM vinnere
Trix og Flix

EM 2008  Tjini Sport Travel er nede i Østerrike i perioden 9. juni til 16. juni. Kjøret etter kampbilletter har vært stort og en periode så det mørkt ut for å si det slik. Vi hadde lagt opp til en reiserute med 3 dager i Salzburg og 3 dager i Innsbruck. Inntil nylig hadde vi hotell og ikke kampbilletter, med plutselig hadde vi kampbilletter og ingen hotell. Da var det bare å hive seg rundt å kansellere bestilte hotelldøgn og bestille nye. Vi var så heldige å få tak i kampbilletter gjennom kanaler i Fotballforbundet. Vi skal se Spania-Russland den 10. juni i Innsbruck og Tyskland-Kroatia den 12. juni i Klagenfurt. Billettene vi har fått tak i er “Category 1” billetter og er de beste på stadion. Disse kostet 110 euro pr stk. På et tilfeldig nettsted gikk billettene til Tyskland-Kroatia for 895 euro og Spania-Russland for 795 euro. Men ikke aktuelt i det hele tatt å selge billettene for å si det slik!! EM RapportDeltagereEM byerEM puljene og kampeneBaneneReiserutenTidligere EM vinnereTrix og Flix

Comments are closed.