Bet and forsvinn!

Da er vi i gang med ny sesong i storsatsingen til Tjini Sport Travel, nemlig innenfor gambling. Vi satser på å være en seriøs konkurrent til “Bet and win” med vårt nye konsept; “Bet and forsvinn”. I første omgang vil det kun være et utvalg personer som får være med i årets tippekonkurranse – Tippeligaen 2009. Så i denne om gang må vi bare beklage til begge leserne alle våre tusen lesere!

I forhold til at firmaet er inne på områder som både inneholder gambling og alkohol er det fordel med en sovende revisor som evner å se mellom fingrene på ting! Der står ikke vi tilbake for noen!

Regler:

Påmeldingsavgift: 1 fl.rødvin (min. kr. 120,-.).

Premiering: Vinneren får alle flaskene.

Antall deltakere: Inntil 8.

Regler: Det beregnes en sluttpoengsum. Bonus for riktig plassering. Utviklingen oppdateres på denne siden!

Utfyllende regler:

Braute stiller naturligvis med handikapp. Han får automatisk fratrukket 10 poeng etter at sesongen er over. Elgen er tørst! Vinner han får han 2 flasker vin (min. kr 120) hos hver av deltagerne. Det er ikke tillatt med revisjon av poengsummene. Det vil å på tilliten løs! Redaksjonen skal ha 3 flasker vin i administrasjonskostnader fra vinneren! Lykke til!

Runde 30. Her er sluttresultatet på tippingen 2009.Arne og Sigmund gikk seirende ut av komkurransen. Braute og Kjell-Hugo må ut i kvalik for ikke å havne i Adecco!

Sesongen 2009!

  Tippeliga 2009
1 Sigmund 55
2 Arne 55
3 Torbjørn O. 56
4 E.K. Jr. 59
5 Lasse 60
6 Trond Egil 62
7 Braute E.H. 63
8 Kjell-Hugo 63

Comments are closed.